Vi benytter cookies. Læs om dem her. Ved at browse vores site, accepterer du vores privatlivspolitik

Cookies used by BASIC CPH
2022-03-03 13:38:08 - Kategorier: Kampagne, Mode, Model

Plussize model Iben på job i fine Creme Fraiche styles

Creme Fraiche er et modebrand, der har eksisteret siden 1989 og de får nye styles hver uge, som de selvfølgelig har brug for skønne modeller til at hoppe i og vise, hvordan ser ud samt sidder på kroppen. I blandt deres mange kategorier har de blandt andet Plussize styles og her passede vores Iben perfekt ind i type og look. Læs meget mere om fitting og casting processer i forbindelse med dine muligheder for jobs i artiklen her.

Læs nyheden: Plussize model Iben på job i fine Creme Fraiche styles
2020-06-09 13:47:16 - Kategorier: Mode, Model

Mie indtog BELLEVUE

Bellevue vågnede stille og rolig på en mandag morgen, hvor vores Head of PRO, Vanessa Stuhr Ellegaard, havde planlagt en skydning i de smukke udendørs omgivelser. Der var blevet udvalgt en lang række af vores unge nye PRO ansigter, men Mie fra BASIC CPH SPORT OG PLUSSIZE havde også fået en plads.

Læs nyheden: Mie indtog BELLEVUE
2020-06-09 13:20:41 - Kategorier: Model

Nadia har mange erfarne år bag sig

Nadia er blot én ud af vores mange skønne plussize modeller, men her møder du en kvinde, som har gået catwalk for Triumph, været på forsiden af magasinet Q, set sporty ud for IFORM og været fast undertøjs- samt fashion model for både Kvickly og Netto. I takt med erfaringen stiger bliver hun også blot skønnere og endnu mere fyldt med selvtillid, så hun er en klar anbefaling til alle vores søde kunder, som har brug for en skarp kvinde med former!

Læs nyheden: Nadia har mange erfarne år bag sig