Vi benytter cookies. Læs om dem her. Ved at browse vores site, accepterer du vores privatlivspolitik

Cookies used by BASIC CPH
2020-06-09 13:47:16 - Kategorier: Mode, Model

Mie indtog BELLEVUE

Bellevue vågnede stille og rolig på en mandag morgen, hvor vores Head of PRO, Vanessa Stuhr Ellegaard, havde planlagt en skydning i de smukke udendørs omgivelser. Der var blevet udvalgt en lang række af vores unge nye PRO ansigter, men Mie fra BASIC CPH SPORT OG PLUSSIZE havde også fået en plads.

Læs nyheden: Mie indtog BELLEVUE
2020-06-09 13:20:41 - Kategorier: Model

Nadia har mange erfarne år bag sig

Nadia er blot én ud af vores mange skønne plussize modeller, men her møder du en kvinde, som har gået catwalk for Triumph, været på forsiden af magasinet Q, set sporty ud for IFORM og været fast undertøjs- samt fashion model for både Kvickly og Netto. I takt med erfaringen stiger bliver hun også blot skønnere og endnu mere fyldt med selvtillid, så hun er en klar anbefaling til alle vores søde kunder, som har brug for en skarp kvinde med former!

Læs nyheden: Nadia har mange erfarne år bag sig
2020-06-04 10:45:01 - Kategorier: Model

Backstage fra reklameskydning for PLUSSIZE

BASIC CPH forsøger altid at markedsføre modellerne på bedste vis og på en regnfuld søndag hev vi et par skønne plussize kvinder i studie for at lave en branding video til nogle af vores søde kunder. Det kom der selvfølgelig også lidt backstage sjov ud af og her i galleriet er et lille sneak peek til et par skud "bag det optagende kamera".

Læs nyheden: Backstage fra reklameskydning for PLUSSIZE