2021-03-12 12:03:51 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Model

Plussize modeller med store smil, flotte former og blød strik

Pure Cashmere Copenhagen fik fornøjelsen af BASIC CPH's storsmilende plussize model Lea

Pure Cashmere Copenhagen er et dansk brand med passion for den eksklusive cashmere og ønsket om at iklæde alle kvinder det lækre materiale. BASIC CPH's smukke plussize model Lea har været en af de heldige storsmilende kvinder, der både er blevet pakket ind i deres skønheder til kollektionsskydninger på lokations og i selve studiet hos os, model- og skuespillerbureauet BASIC CPH. Brandet søgte nemlig ved sidste skydning en ny fotograf og et studie til ideen, og i efteråret sidste år udvidede BASIC CPH netop med sit eget store fotostudie på samme lokation som kontorstudiet på Nørrebro og her stod vores erfarne in house fotograf Pernille Howalt klar til at hjælpe.

 

Plussize modeller er almindelige skønne modeller

Plussize modeller, runde modeller, frodige modeller, store modeller, kurvede modeller, buttede modeller.. Der er mange ord i spil, når samfundet har forsøgt at kategorisere noget andet end den traditionelle gammeldags italesættelse af en model, hvor et bestemt ideal i høj grad har dikteret, hvornår man passede ind her. Det har BASIC CPH heldigvis fra start af haft stor fokus på og nogle ville måske anfægte valget af ordet "plussize model", da Lea i artiklen her åbenlyst er en helt almindelig størrelse skøn kvinde med flotte former og ikke mindst et fantastisk smil, som stjæler det meste af opmærksomheden. Men "plussize models" er på ingen måde et negativt ladet ord hos BASIC CPH og vi ønsker at flere har lyst til at bidrage til, at samfundet tænker ligeledes og giver plads til, at en skøn kategori som denne kan florere postitiv. Efter model- og skuespillerbureauet havde taget fart i et par år, så begyndte vi nemlig at opleve en stigende efterspørgsel på kvinder og mænd, der af kunder og butikker selv omtalte sig som brands, der fokuserede på mode til kvinder og mænd med større former og størrelser end den gennemsnitlige. BASIC CPH valgte derfor at oprette en speciel kategori ved navnet 'Plussize models', hvor kunderne kunne søge på præcis de størrelser, der var relevante i den kategori, så vores smukke fyldigere kvinder og mænd fik muligheden for at blive spottet i mængden. Alle vores plussize modeller har derfor blot fået det som et ekstra "tag" udover deres profil hos BASIC CPH, så de nemt kan findes til både den ene, og den anden art af indkommende foto- og reklamefilmsopgaver, hvor de også passer.

 

BASIC CPH omfavner flere skønne kategorier for kundernes og modellernes skyld

Plussize models er én ud af flere af de kategorier/tags, som vi har valgt at tilbyde kunderne, at kunne navigere i. BASIC CPH rummer nemlig idag over 5000 typer af modeller, så udover Plussize models har model- og skuespillerbureauet valgt at oprette en ekstra side hver især for børnemodeller, professionelle modeller, sportsmodeller og hånd- og kropmodeller. Samlet set er det en strategi udviklet for, at imødekomme ønsker fra vores kunder på bedste vis, så de altid vil have mulighed for at besøge netop det segment eller den type af modeller, som de har sig i kikkerten til den næste produktion. Det er også derfor, at vi under de individuelle sider har tilbudt yderligere søgefunktioner du kan anvende såsom aldersgruppe, lokation, højde og køn. Så er du som kunde på udkig efter noget bestemt, så kan du stole på, at vi altid har intentionen om at gøre det så nemt for dig som muligt at finde samt vi altid står til rådighed med yderligere info om modellerne efter behov. Som model er du desuden også meget velkommen til at kontakte BASIC CPH, hvis du føler at kunne efterleve en af kategorierne udenfor hovedsiden og er interesseret i at prøve kræfter med dette.

I galleriet nedenfor finder du et fint udsnit af vores skønne Plussize model Lea i de dejlige materialer fra PureCashmere.. Du kan også tjekke hendes fulde portfolio ud hos os på hjemmesiden.